Kadeti se ponovo igraju s nervima!

kadeti se ponovo igraju s nervima  košarkaški klub sava
Posle preokreta u gostima protiv ekipe "Beko", kadeti su u sredu dočekali "Mladost" iz Zemuna, ekipu koja je skoro sve utakmice od početka sezone izgubila na jednu ili dve lopte.

Posle lošeg početka, stvari polako dolaze na svoje mesto i uspevamo da se odlepimo na +12. Tada ponovo sledi pad i malo po malo, protivnik uspeva da izjednači i povede, pre svega izuzetno čvrtstom i agresivnom odbranom. Za poslednjih 15 minuta utakmice uspeli smo da damo samo jedan koš iz igre!

Dva minuta pred kraj počinje drama - nerešeno, dobra odbranam protivnik bukvalno baca loptu ka košu i ona, naravno, ulazi...

Naš kilav napad, ponovo dobra odbrana, lopta se odbija na ruku protivniku na -4.

Na Tarlaću faul, pogađa prvo slobodno bacanje, na drugo skače Rašković, kog odmah fauliraju. On pogađa oba slobodna bacanja i na 12 sekundi do kraja imamo -1 zaostatka.

Faulom smo dali protivniku šansu, ali nam se vratilo za svu uloženu energiju i trud - promašena oba slobodna bacanja, lopta se odbija u gužvi ruku, Radonjić je otima i napada, nekoliko razmenjenih dodavanja, najhrabriji je Tarlać koji se podiže na šut za tri poena - naravno faul!!!

Na 1,9 sekundi do kraja, pogađa prva dva bacanja i ponovo uspevamo da povedemo - 73:72!

Idemo dalje, u nedelju protiv BASK-a, a zatim opet pauza zbog reprezentativnih obaveza Dobrašinovića i Tarlaća.

Ko je strava?!

Sava!